Fjalë Kyçe

Pamje trishtuese nga tërmeti në Shqipëri

Pamje trishtuese nga tërmeti në Shqipëri

Dy tërmete që kanë ndodhur brenda 11 minutash sot në Shqipëri janë hetuar edhe në shumë vende tjera përreth.

Sipas Earthquake.usgs.gov, dridhjet e tokës janë hetuar në Kosovë, Itali, Bullgari, Bosnjë, Serbi, Kroaci, Greqi, Maqedoni Veriore dhe Mal të Zi.

Epiqendra e tërmetit me magnitudë 5.6 ballë ishte 6 kilometra larg Durrësit. Mësohet se në disa banesa në Tiranë janë shënuar dëme materiale, ku janë thyer orendi shtëpiake dhe janë plasaritur mure.

Po ashtu shihen xhama të thyer dhe vetura të dëmtuara në Tiranë. Në mesin e qytetarëve ka pasur panik.

 

 

https://www.facebook.com/ALBANAOSMANIpage/videos/686889151792863/