Fjalë Kyçe

Pas Shqipërisë, a rrezikohet edhe Kosova nga tërmetet?

Pas Shqipërisë, a rrezikohet edhe Kosova nga tërmetet?

Pas tërmetit që goditi Shqipërinë ditë më parë, kjo temë kjo temë vazhdon të jetë aktuale edhe sot.

Panik e madhe u zgjua edhe tek qytetarët e Kosovës, veçanërisht për faktin se gjatë këtyre ditëve pati raportime nga më të ndryshme.

Më këtë rast, T7 solli një intervistë me Shemsi Mustafën, udhëheqës i sektorit të Gjeofizikës dhe Gjeologjisë Inxhinierike me ç’rast u fol për atë se sa është Kosova e rrezikuar nga tërmetet dhe a mund të pritet së shpejti ndonjë tërmet në vendin tonë.