Fjalë Kyçe

Pasi që krerët shtetëror nuk vizituan memorialin ‘Heroinat’ reagon Vasfije Krasniqi

Pasi që krerët shtetëror nuk vizituan memorialin ‘Heroinat’ reagon Vasfije Krasniqi

Vasfije Krasniqi, ka reaguar pasi që asnjë nga krerët e shtetit nuk e vizituan memorialin “Heroinat”, me rastin e 11-vjetorit të Pavarësisë.

Vasfije Krasniqi ka thënë se askush nga përfaqësuesit e institucioneve shtetërore nuk e ka vizituar memorialin ‘Heroinat’ në Prishtinë

Ky memorial i është kushtuar sakrificës dhe kontributit të gjithanshëm të gruas kosovare gjatë luftës së vitit 1998-1999.

Ajo ka thënë se krerët shtetërore kanë vizituar varrezat e dëshmorëve, por nuk e vizituar memorialin ‘Heroinat’.

Ndryshe, Vasfije Krasniqi është njëra ndër gratë që mori guximin për t’u rrëfyer publikisht për dhunën që i është bërë gjatë luftës.