Fjalë Kyçe

PDK-ja sot zhvillon fushatën në Drenas dhe Istog

PDK-ja sot zhvillon fushatën në Drenas dhe Istog

Ndërkohë, kandidati i PDK-së për kryeministër, Kadri Veseli, sot do të qëndrojë në Drenas, Istog.

Në ora 17:00, Veseli do ta nisë tubimin me qytetarët e Drenasit (Palestra e Sporteve)

18:30 – Tubim me qytetarët e Istogut (Shtëpia e Kulturës)

Ndërkohë, dega e PDK-së në Prishtinë organizon tubim me qytetarë, me ç’rast prezantohen kandidatët për deputetë. (Shkolla “Faik Konica”, Prishtinë) në ora 20:00