Fjalë Kyçe

PDK pritet të zgjedh sot Kryesinë e re

PDK pritet të zgjedh sot Kryesinë e re

Partia Demokratike e Kosovës sot pritet të mbledhë Këshillin Drejtues ku do të zgjedhet përbërja e re e Kryesisë së PDK-së.

Përveç përbërjes së Kryesisë së re, pritet që të zgjedhen edhe nënkryetarët dhe sekretari i PDK-së.

Betim Gjoshi, sekretar elektotal në mandatin e kaluar që ka organizuar mbajtjen e Konvetës së PDK-së ku u zgjodh kryetari i ri Memli Krasniqi, e konfirmoi ditë më parë thirrjen e mbledhjes së Këshillit Drejtues për ditën e enjte.

Sipas tij PDK tashmë i ka kryer të gjitha përgatitjet në organizimin e mbajtjes së mbledhjes së Këshillit Drejtues ku pritet t’i jepet besim përbërjes së re të Kryesisë të cilën do ta prezantojë kryetari i ri Memli Krasniqi.