Fjalë Kyçe

PDK sot mbanë tubime në Deçan, Pejë e Klinë

PDK sot mbanë tubime në Deçan, Pejë e Klinë

Partia Demokratike e Kosovës në ditën e katërt të fushatës zgjedhore do të mbajë tre tubime.
Kandidati për kryeministër Kadri Veseli, do të jetë i pranishëm në Deçan, Pejë dhe Klinë.

Tubim me qytetarët e Komunës së Deçanit.

Vendi: Hotel Swiss – Deçan
Koha: 15:30

2. Tubim me qytetarët e Pejës

Vendi: Tereni Sportiv “Valon Begolli” afër QKMF
Koha: 16:30

3. Tubim me qytetarët në Klinë

Vendi: Shtëpia e Kulturës
Koha: 18:00