Fjalë Kyçe

Peci: Ekipi negociator është kthyer në oborrtarë të Thaçit

Peci: Ekipi negociator është kthyer në oborrtarë të Thaçit

Peci: Ekipi negociator është kthyer në oborrtarë të Thaçit

Ish-ambasadori i Kosovës në Suedi, Lulzim Peci, po cilëson se ekipi dialogues është shndrruar në bartës të presidentit Hashim Thaçi.

“Mos-dorezimi i dokumenteve Ekipit Negociator nga ana e Presidences eshte sinjal i qarte se ky ekip eshte duke u shnderruar ne “oborrtare” te Presidences, dhe se atributi “shteteror” po tregohet se eshte farse” është shprehur ai  në një postim në Facebook.

Ky është postimi i tij në Facebook:

Mos-dorezimi i dokumenteve Ekipit Negociator nga ana e Presidences eshte sinjal i qarte se ky ekip eshte duke u shnderruar ne “oborrtare” te Presidences, dhe se atributi “shteteror” po tregohet se eshte farse.

Rruge te veshtire kemi para vetit, dhe ate plote me gropa, qe po duket se shume me teper do t’i bejme ne vetes, se sa qe do na i bejne te tjeret. Me kete lloj qasje te “grope hapjes” mundet shume lehte edhe t’ia hapim varrim shtesise se Kosoves.

Per kete arsye, kemi obligim te gjithe, si politika, ashtu edhe mediat dhe shoqeria civile, te jepim maksimumin tone qe mos te lejojme qe para syve tane te na shkaterrohet e ardhmja e jone dhe brezave qe do vijne pas neve.