Fjalë Kyçe

Pensionistët e arsimit me gjyq i marrin pagat përcjellëse

Pensionistët e arsimit me gjyq i marrin pagat përcjellëse

SBASHK-u ka ftuar të gjithë të pensionuarit e arsimit në sallën 1 Tetori në Prishtinë për të nderuar kontributin e tyre.

Drejtuesi i SBASHK-ut, Rrahman Jasharaj, ndërlidhi ngjarjet e muajit mars që kanë ndodhur në Kosovë, me atë të pishtarëve të dijes.

Por ata patën edhe disa probleme. Për t’i marrë tri rrogat përcjellëse dhe jubilare, ata janë detyruar të ndjekin procedura ligjore.