Fjalë Kyçe

Përveç Afërditës, kush këndon tjetër në familjen Demaku?

Përveç Afërditës, kush këndon tjetër në familjen Demaku?

Në vendin tonë numërohen këngëtarë cilësorë, që me vite kanë sjellur projekte të ndryshme që dëgjohen gjenratë pas gjenerate.

E kur flitet për muzikën e mirëfilltë popullore na shkon mendja tek këngëtarja Aferdita Demaku.

Ajo, si një artiste ka depërtuar në skenën muzikore me zërin e mrekullueshëm, thjeshtësinë e padyshim hitet e saj të paharruara.

Në familje, jo vetëm Aferdita është këngëtare, skenës muzikore i’u ka shtuar edhe një artiste, Dona Janovae cila është vajza e saj.

Talentin e saj të trashëguar ajo po e prezanton mjaftë mirë, ku edhe po pëlqehet shumë, shkruan “Kosovarja”.

Ngritet dilema,se a do të ndjekë rrugën e nënës dhe motrës Shqiprimi, djali i Aferdita Demakut.

Ai ka përfunduar shkollën e mesme të muzikës, “Prenk Jakova” në Prishtinë.

E meqë veç e ka ndjekur këtë drejtim, mund të presim shumë ne të ardhmen nga ai.

Edhe Aferdita shpesh ndanë imazhe me vajzen e djalin nëper njarje të ndryshme.

Por, se ado të ketë diçka konkrete, mbetet të shihet.