Fjalë Kyçe

Pesëvjeçari ‘trondit’ prindërit pasi rruajti kokën pas shpinës së tyre

Pesëvjeçari ‘trondit’ prindërit pasi rruajti kokën pas shpinës së tyre

Një djalë pesëvjeçar tronditi prindërit e tij kur e panë se ai kishte rruajtur kokën e tij pasi ata i kthyen shpinën për pak minuta.

Alan Fields, 47 vjeçar, i kishte dhënë vetes një prerje flokësh ndërsa djali i tij i ri, Lennon, shikonte. Kur gërshërët u harxhuan pjesërisht dhe duhej të rimbusheshin, Alan hyri në një dhomë tjetër dhe ia tregoi gruas së tij Natasha, 47 vjeçare, prerjen gjysmë të bërë.

Në pak kohë që babai i tij ishte jashtë dhomës, Lennon i vogël me sa duket vendosi të kopjonte babanë e tij dhe kapi gërshërët.

Disa minuta më vonë, Natasha pa pesëvjeçarin me gjysmën e flokëve të qethur dhe gati sa nuk u përlot, megjithëse ishte e kënaqur që Lennon më në fund e kishte kapërcyer frikën e prerjeve të flokëve.

Lennon and his dad Alan showing off their lockdown haircuts after Lennon, 5, shaved his own head

Natasha, nga Walsall, West Midlands, tha: “Ai normalisht ka shumë frikë nga prerësit e flokëve, e urren zhurmën dhe as nuk i pëlqen t’i shikojë. Kjo është ajo që e bëri atë edhe më tronditëse, ne kurrë nuk menduam për asnjë sekondë se ai do t’i merrte ato dhe do të fillonte të priste flokët e tij. Burri im erdhi të më tregojë përparimin e tij me prerjen e flokëve ndërsa gërshërët ishin në ngarkim. Ai u kthye mbrapa disa minuta më vonë dhe bërtiti për mua që të vija dhe të shikoja Lennon”.

“Kur e pashë doja të qaja. Ai e kishte bërë atë pa asnjë zhurmë, kështu që ai ishte fjalë për fjalë tullac në disa vende. Por ai ishte aq krenar për veten e tij që kapërceu frikën e tij ndaj gërshërëve, saqë unë u detyrova të mbaj lotët dhe të them “Bravo, ti je një djalë kaq i mirë, por le ta përfundojmë punën”, tha ajo, shkruan Metro.