Fjalë Kyçe

Plaçkitet një xhami në Drenas

Plaçkitet një xhami në Drenas

Sipas raportit të policisë, dyshohet se disa të panjohur gjatë natës me forcë kishin hyrë brenda në xhaminë e fshatit Zabel i Ulët të Drenasit.

Aty janë vjedhur 70 euro para të metalta dhe një shtëpizë e monitorit të kamerave.

Raporti i Policisë:

Fsh. Zabel i Ulët, Gllogoc 06.07.2019 – 07:00. Ankuesi mashkull k-shqiptar, ka njoftuar se të dyshuar të panjohur gjate natës me forcë kishin hyrë brenda në xhamin e fshatit dhe kishin vjedhur 70 (shtatëdhjetë ) euro para te metalta si dhe një shtëpizë të monitorit të kamerave.