Fjalë Kyçe

Plumbi qorr që i rrezikoi jetën qytetares në Prishtinë

Plumbi qorr që i rrezikoi jetën qytetares në Prishtinë

Gjuajtet me armë zjarri shpesh kanë qenë fatale. Ka raste të ndryshme kur plumbat qorr u kanë marrë jetën qytetarëve

Një pakujdesi e vogël, mund të kishte përfunduar me fatalitet edhe për një familje në Prishtinë.

Anita Agagjyshi përmes disa imazheve dhe një shkrimi në llogarinë e saj Facebook është shprehur e shqetësuar karshi kësaj dukurie.

Ajo ka duke treguar se si një plumb ka depërtuar në banesën ku ajo jeton, por fatmirësisht plumbi ka thyer vetëm xhamin e dritares dhe nuk ka pasur pasoja tjera.

Postimi i saj në Facebook: