Fjalë Kyçe

Policët civilë kujdesen për identifikimin dhe ndëshkimin e shoferëve që përdorin telefonin (VIDEO)

Policët civilë kujdesen për identifikimin dhe ndëshkimin e shoferëve që përdorin telefonin (VIDEO)

Policia e Kosovës ka angazhuar zyrtarë të saj edhe në rroba civile.

Kjo do të shërbejë për të identifikuar dhe parandaluar vozitësit që përdorin telefonin gjatë ngasjes së veturës.

Përveç kësaj civilët do të ndëshkojnë këta shoferë.