Fjalë Kyçe

Polici Kosovës i propozon martesë të dashurës, pasi diplomon në akademinë policore

Polici Kosovës i propozon martesë të dashurës, pasi diplomon në akademinë policore

Një prej kadetëve që diplomoi dje në Akademinë Policore, menjëherë pas përfundimit të ceremonisë i ka propozuar martesë të dashurës.

Bëhet fjalë për kadetin, Ardit Musa. Në videot që ka siguruar Express, shihet ai teksa i propozon të dashurës me uniform të Policisë.

Ndryshe, dje kanë diplomuar 416 kadetë të rinj në polici.

Ndryshe, dje kanë diplomuar 416 kadetë të rinj në polici. Me rastin e diplomimit të gjeneratës së 54-të të policisë së Kosovës, drejtori i përgjithshëm i policisë, Rashit Qala tha se Policia është një organizatë strukturuar mirë me të gjitha kapacitetet organizative, pajisje teknologjike dhe kapacitete njerëzore profesionale.