Fjalë Kyçe

Policia arrestoi gjashtë të dyshuarit derisa po pinin kafe në një pompë derivatesh

Policia arrestoi gjashtë të dyshuarit derisa po pinin kafe në një pompë derivatesh

Pas aksioneve të shumta të cilat u realizuan në disa qytete së fundi nga Policia e Kosovës, sonte një aksion i gjerë po zhvillohet në rajonin e Prishtinës.

Drejtoria kundër Krimeve Ekonomike në kuadër të Policisë së Kosovës ka realizuar një aksion në dalje të Prishtinës.

Siç mëson lajmi.net nga ky aksion janë arrestuar gjashtë persona të dyshimtë , si dhe janë konfiskuar disa vetura.

Të njëjtit në kohën e arrestimit ishin duke pirë kafe në një pompë derivatesh e cila gjendet në këtë anë të kryeqytetit.

Ndërsa lidhur me rastin nga Policia e Kosovës vetëm kanë konfirmuar aksionin, derisa nuk kanë dashur të japin detaje shtesë lidhur me këtë.

“Mund të konfirmojmë se Policia e Kosovës, konkretisht hetuesit policorë të Drejtorisë për Hetimin e Krimeve Ekonomike dhe Korrupsionit, janë duke e realizuar një operacion policor në rajonin e Prishtinës. Pas përfundimit të operacionit policor do të njoftoheni me informacione shtesë”.