Zëdhënësi Hoxha bëri apel tek të gjithë drejtuesit e automjeteve që të kenë kujdes gjatë vozitjes, dhe shpejtësinë e lëvizjeve së automjeteve ta përshtatin me kushtet dhe rrethanat në rrugë në mënyrë që të shmangen aksidentet e tilla.