Fjalë Kyçe

Policia në aksion në secilën magjistrale, zero tolerancë për shkelësit e rregullave në trafik

Policia në aksion në secilën magjistrale, zero tolerancë për shkelësit e rregullave në trafik

Në fshatin Korroticë të komunës së Drenasit, apo në vendin e njohur si “Kroi i Mbretit” ndodhin një numër i madh i aksidenteve.

E një vetaksident që ka ndodhur ditën e djeshme ishte fatale për një djalë 23 vjeçar.

Por, rastet e shtuara të aksidenteve të asaj si në fshatin Koshare të Ferizajt, ku humbën jetën katër anëtarët e familjes Ramadani nga Shtimja, i ka aktivizuar Policinë e Kosovës.

Ata nga orët e mëngjesit kanë filluar patrullimet në rrugët magjistrale dhe autostrada me vetura civile.

Sipas tyre toleranca ndaj shkelësve të rregullave në trafik do të jetë zero.