Fjalë Kyçe

Prapë festë në familjen e Shyhretes

Prapë festë në familjen e Shyhretes

Ky muaj siç duket ka qenë i dedikuar për familjen e Shyhrete Behlulit pasiqë nuk po mungojnë festat e njëpasnjëshme, shkruan Kosovarja.

Është familja saj që përcillet me mjaft interesim, prej të madhit deri te më i vogli.

Nuk ka shumë kohë kur mediat u pushtuan me lajme rreth festave të tyre, por siç duket muaji mars ka qenë veçanërisht për këtë familje.

Por, sot është për një arsye dhe person të veçantë për familjen e tyre.

Është Learta ajo e cila na e zbuloi se ka festë në familjen e tyre, e arsye e kësaj feste është ditëlindja e kunatës se saj bukuroshe, Engjëllushes.