Fjalë Kyçe

Presidenti Ademi dhe sekretari i përgjithshëm Salihu në Samitin e FIFA-s

Presidenti Ademi dhe sekretari i përgjithshëm Salihu në Samitin e FIFA-s

Presidenti Agim Ademi dhe sekretari i përgjithshëm, Eroll Salihu, sot, kanë udhëtuar në Stamboll, ku do të marrin pjesë në Samitin dyditor të FIFA-s, shkruan GazetaAlo.

Ky samit do të jetë i përqendruar në katër pika: E ardhmja e garave të FIFA-s, programi zhvillimor i FIFA-s, futbolli i femrave dhe sistemi VAR. /GazetaAlo