Fjalë Kyçe

Presidentja Osmani liron nga detyra e Ambsadorit të Kosovës në Gjermani, Beqë Cufajn

Presidentja Osmani liron nga detyra e Ambsadorit të Kosovës në Gjermani, Beqë Cufajn

Presidentja Vjosa Osmani ka liruar nga detyra Ambasadorin e Misionit Diplomatik të Kosovës në Gjermani, Beqë Cufaj.

Në dekretin e siguruar nga Gazeta Express thuhet se Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës ngarkohet që të ndërrmerë të gjitha veprimet e nevojshme për zbatimin e këtij Dekreti.

Ky Dekreti hynë në fuqi në ditën e nënshkrimit.