Fjalë Kyçe

Princ Vali Corleone i ri i Maqedonisë, shpenzon 60 mijë euro në muaj pa punuar kurrë

Princ Vali Corleone i ri i Maqedonisë, shpenzon 60 mijë euro në muaj pa punuar kurrë

Edhe një “Princ” është vetë zbuluar në Maqedoninë e Veriut, duket njësoj si Corleone i Gjilanit me dukje e stil dhe formën e të jetuarit.

E kam jetën si në filma shpenzoj nga 30 deri në 60 mijë euro në muaj, e kurrë në jetë nuk kam punuar as nuk punoj” u shpreh ai.