Fjalë Kyçe

Prishtinë: Hyri për ta provuar veturën, e vjedh para syve të pronarit

Prishtinë: Hyri për ta provuar veturën, e vjedh para syve të pronarit

Mbrëmë në Prishtinë është vjedhur një veturë Golf 3, dhe atë para syve të pronarit

Një qytetar ka treguar se mbrëmjen e së enjtes në Prishtinë është vjedhur vetura e tipit Golf 3, përderisa personi i dyshuar ka hyrë që ta provojë veturën për ta blerë, të cilën më pas e ka vjedhur në prani të pronarit.

Qytetari i cili e ka paraqitur rastin beson se personi i dyshuar është nga Obiliqi dhe në rrjetin social ka postuar fotografi edhe të veturës së vjedhur.