Fjalë Kyçe

Prishtinë: Rrethrrotullimi i lojës me nerva!

Prishtinë: Rrethrrotullimi i lojës me nerva!

U mendua mirë, por zhagitja e ndërtimit të rrethrrotullimit në Veternik ka muaj që po shkakton telashe dhe kurrgjë kurrkujt!? Punimet për zgjerimin e rrugës nacionale, bashkë me urën për kyçje në autostradën “Ibrahim Rugova” në lagjen “Veternik” të kryeqytetit, kanë bërë që të krijohen kolona të gjata.

Në Ministrinë e Infrastrukturës bëjë të ditur së punime do të përfundojnë në fund të muajit shkurt, ndërsa i gjithë projekti do të kushtoj 2.4 milion euro.