Fjalë Kyçe

Prishtinë: Vendosen tabelat njoftuese në pritoret e autobusëve

Prishtinë: Vendosen tabelat njoftuese në pritoret e autobusëve

Komuna e Prishtinës ka vendosur tabelat njoftuese në pritoret e autobusëve. Përmes këtyre tabelave, qytetarët do të njoftohen për vendndodhjen dhe orarin e autobusëve

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka njoftuar për vendosjen e tabelës në stacionin “Katedralja”.

Ai ka njoftuar se tabelat do të vendosen në të gjitha pritoret e kryeqytetit.

https://www.facebook.com/shpend.ahmeti/videos/10160238364302166