Fjalë Kyçe

Pritjet në Merdar deri në dy orë

Pritjet në Merdar deri në dy orë

Qendra për menaxhim kufitar ka publikuar raportin e sotëm mbi gjendjen në kufijtë e Kosovës.

Sipas këëtij raporti, mëngjesi i sotëm është i qetë dhe pa pritje në shumicën e pikë kalimeve kufitare, raporton Zeri.info.

Përjashtim bën kalimi kufitar në Merdare, ku pritjet janë deri në dy orë, kurse kolona e automjeteve është një kilomentër.

Tek të gjitha pikat e tjera nuk raportohen kolona dhe se pritjet nuk shkojnë më shumë se 10 minuta.