Fjalë Kyçe

Prizreni vërshohet nga uji pas shpërthimit të gypit

Prizreni vërshohet nga uji pas shpërthimit të gypit

Pas shpërthimit të gypit tek Marashi, uji ka vërshuar Shatërvanit të qytetit të Prizrenit.

Sipas një video-incizimi të publikuar nga RTVBesa, shihet teksa ka hyrë edhe tek bizneset që ndodhen në atë pjesë.

Uji ka vështirësuar edhe lëvizjen e qytetarëve dhe veturave.

Kompania “Hidroregjioni Jugor”, ka bërë të ditur se tashmë ekipet janë në terren dhe po merren me sanimin e gypit.