Fjalë Kyçe

Prokuroria do një muaj paraburgim për vëllezërit që vranë grabitësin

Prokuroria do një muaj paraburgim për vëllezërit që vranë grabitësin

Prokuroria ka kërkuar një muaj paraburgim për dy vëllezërit Nrecaj, që mbytën njërin prej katër grabitësve që u kishin hyrë në shtëpi, për t’ua marrë më shumë se 20 mijë franga.

Prokurori Shukri Jashari ka konfrimuar për KTV-në se ka kërkuar një muaj paraburgim për A.Nrecaj dhe N.Nrecaj në shtëpinë e të cilëve ndodhi një ditë më parë grabitja.

Ai ka thënë se mbrëmë, me urdhër të prokurorisë është bastistë një lokacion në Prishtinë, por që nuk është gjetur asgjë.

Ai me tutje ka thënë se po vazhdojnë me intensitet të shtuar hetimet në gjetjen dhe identifikimin e tre personave të tjerë.