Fjalë Kyçe

Prokuroria kërkon masën e paraburgimit për të arrestuarit në rastin e patentë shoferëve

Prokuroria kërkon masën e paraburgimit për të arrestuarit në rastin e patentë shoferëve

Ka nisur seanca gjyqësore për 23 të arrestuarit në rastin e patentë shoferëve.

Prokurori i rastit, Ilaz Beqiri, përmes telefonit për KTV-në, ka konfirmuar se ka kërkuar masën e paraburgimit për të arrestuarit, ndërkaq pritet që Gjykata të vendosë gjatë ditës.

Seanca e cila nisi 30 minuta me vonesë po vazhdon edhe tash.

23 të arrestuarit të premten janë paraqitur në Pallatin e Drejtësisë, ndërkaq sot brenda ndërtesa janë futur nga dera e bodrumit.

Seanca po vazhdon e mbyllur për mediat dhe publikun.