Fjalë Kyçe

Protestuesit në Tiranë sulmojnë objektin e Kryeministrisë, eskalon gjendja

Protestuesit në Tiranë sulmojnë objektin e Kryeministrisë, eskalon gjendja

 

Protesta e opozitës në Tiranë ka nisur me përplasje mes forcave të policisë dhe protestuesve, teksa protestuesit kanë çarë kordonin e Policisë së Shqipërisë.

Protestuesit kanë rrethuar objektin e Kryeministrisë dhe po tentojnë të thyejnë objektin.

Përpos përplasjes fizike, nuk kanë munguar edhe hedhja e mjeteve plasëse duke shkaktuar tym dhe zjarr.