Fjalë Kyçe

“PROVOKACIJA”: Ushtari i KFOR-it ju tregon gishtin e mesëm serbëve, ja ku?

“PROVOKACIJA”: Ushtari i KFOR-it ju tregon gishtin e mesëm serbëve, ja ku?

Një anëtar i kontingjentit hungarez të KFOR-it ju tregoi gishtin e mesëm gazetarëve serbë në Leposaviq.

Sipas mediave serbe me këtë gjest ushtari tregoi qëndrimin e KFOR-it ndaj serbëve dhe për krijimin e ushtrisë së Kosovës.

“Mendon se dikush do ta dënojë atë? Sigurohuni që jo. Ata sillen këtu si dëshirojnë, ata ndihen ketu sikur të ishin në kampin e tyre”, thotë Milutin Vasic nga Leposaviqi.