Fjalë Kyçe

Qëndron Kastrati i shkruan letër kryetarit të zgjedhur të Kamenicës, Kadri Rahimaj

Qëndron Kastrati i shkruan letër kryetarit të zgjedhur të Kamenicës, Kadri Rahimaj

Kryetari në detyrë i Kamenicës, Qëndron Kastrati i ka shkruar një letër kryetarit të zgjedhur, Kadri Rahmiaj, ndaj të cilët kërkon që të reflektojë për reformën në arsim, e jo të bëj veprime populliste.

Kastrati i ka uruar fat dhe sukses kryetarit të ri të zgjedhur, duke i thënë që është i gatshëm të kontribuojë për të mirën e qytetarëve.

Më poshtë lexoni letrën e plotë të Kastratit drejtuar kryetarit të zgjedhur, Kadri Rahimaj.