Fjalë Kyçe

Qeveria emëron bordin e përkohshëm të IFRAKOS-it

Qeveria emëron bordin e përkohshëm të IFRAKOS-it

Qeveria Kurti në mledhjen e sotme ka marrë vendim sot që të emëroj Bordin e Përkohshëm në Ndërmarrjen Publike Qendrore “INFRAKOS”, shkruan Gazeta Express.

Ministrja e Ekonomisë, Artane Rizvanolli propozoi emrat e anëtarëve të bordit të përkohshëm, derisa të zgjedhet bordi i rregullt i kësaj ndërmarrje.

Anëtarët e Bordit të Përkohshëm të INFRAKOS janë zgjedhur: Enis Berisha kryesues, dhe anëtarë janë emëruar Ardita Salihu, Fitnete Ismajli dhe Afrim Mehmetaj