Fjalë Kyçe

Qeveria sërish kërkon ndihmën e qytetarëve për kapjen e vrasësit të trefishtë në Gllogjan

Qeveria sërish kërkon ndihmën e qytetarëve për kapjen e vrasësit të trefishtë në Gllogjan

Qeveria e Republikës së Kosovës sërish ka kërkuar ndihmën e qytetarëve për të identifikuar kryerësin e vrasjes së trefishtë të premten mbrëma në Gllogjan.

Postimi i Qeverisë në Facebook:

Për identifikimin sa më të shpejt të kryerësit/ësve të vrasjes së trefishtë të premten mbrëma në Gllogjan, Qeveria, Ministria e Punëve të Brendshme dhe Policia kërkojnë ndihmën e qytetarëve dhe kujtdo që mund të ketë informacione të rëndësishme për zbardhjen e rastit.

Qytetarët të cilët kanë informacione lidhur me këtë rast mund t’i dërgojnë ato në këto numra telefoni dhe e-mail adresën e poshtëshënuar:

Tel: 080019999 ose 192, dhe

e-mail: [email protected]

Thirrjet në këta numra të telefonit janë pa pagesë për të gjithë qytetarët dhe policia do ta ruajë strikt të drejtën e anonimitetit apo fshehtësisë së identitetit, përveçse nëse personat vetë, pra vullnetarisht, deklarohen ndryshe.