Fjalë Kyçe

Ramush Haradinaj ka një mesazh për veteranët e UÇK-së

Ramush Haradinaj ka një mesazh për veteranët e UÇK-së

Kryeministri i vendit, Ramush Haradinaj sot në Ditën e Veteranit ka kujtuar të gjithë ata që u sakrifikuan për atdheun.

Ai ka shkruar se është mirënjohës ndaj atyre që ndër breza i janë përgjigjur thirrjes së atdheut në përpjekjet e tyre deri në lirinë e vendit.

“Dalzotës të atdheut, të gatshëm për sakrificë dje, të bashkuar sot rreth vlerave të lirisë, për t’i dhënë krahun dhe frymën tonë fuqizimit të shtetit”, ka shkruar ai mes tjerash në llogarinë e tij në Facebook