Fjalë Kyçe

Raportohen tre të zhdukur në 24 orët e fundit

Raportohen tre të zhdukur në 24 orët e fundit

Policia e Kosovës ka njoftuar se në 24 orët e fundit janë raportuar në Polici tre persona të zhdukur.

Raportimi i personave të zhdukur është bërë në Fushë Kosovë, Istog dhe Gjakovë.

Lagja 28. Fushë Kosovë 11.09.2021 – 13:00. Ankuesi mashkull kosovar ka raportuar se vajza e tij viktimë femër kosovare, është larguar nga shtëpia dhe nuk kanë njohuri për vend ndodhjen e saj.

Fsh. Dobrushë, Istog 13/14.09.2021 – 13:00. Më 14.09.2021 ankuesi mashkull kosovar, ka raportuar se axha i tij viktima mashkull kosovar, është larguar nga shtëpia dhe nuk kanë njohuri për vend ndodhjen e tij. Rasti vazhdon të hetohet.

Rr. Mark Lleshi, Gjakovë 13.09.2021 – 07:00. Më 14.09.2021 ankuesi mashkull kosovar, raportuar se vajza e tij viktimë femër kosovare, është larguar nga shtëpia dhe nuk kanë njohuri për vend ndodhjen e saj.