Fjalë Kyçe

Raste të reja të fruthit regjistrohen në Shkup dhe Kumanovë

Raste të reja të fruthit regjistrohen në Shkup dhe Kumanovë

Në lidhje me vaksinimin rezultatet janë si asnjëherë më parë. Përafërsisht 99% është numri i të vaksinuarve në Qytetin e Shkupit, ndërsa mbi 95% e territorit të Maqedonisë së Veriut.

Këtë sot e ka deklaruar ministri i shëndetësisë, Venko Filipçe, gjatë vizitës së tij në poliklinikën në Çair.

Filipçe gjithashtu ka njoftuar se gjatë javës së kaluar nga fruthi janë prekur gjithsej 5 fëmijë, mirëpo asnjëri nga ata nuk ka qenë i vaksinuar.

Katër nga fëmijët janë nga Shkupi dhe një nga Kumanova.