Fjalë Kyçe

Reagon Haki Abazi duke sulmuar politikën e Hashim Thaçit

Reagon Haki Abazi duke sulmuar politikën e Hashim Thaçit

Zëvendëskryeministri Haki Abazi, përmes një shkrimi në rrjetin e tij social në Facebook, ka reaguar duke thënë se interesin kombëtar nuk e përcakton Thaçi.

“Shteti, shtetësia dhe interesi kombëtar nuk i subordinohet axhendës që përcakton Thaçi pa koordinim me qeverinë”, është shprehur Abazi.

Abazi ka theksuar se Vetëvendosje është bashkë me qytetarët dhe se bashkë kanë ndërprerë praktikat e Thaçit.

Gjithashtu ai ka theksuar se gjithë diplomacia ndërkombëtare ka shpresë dhe admirim në Qeverinë Kurti.