Fjalë Kyçe

Regjisori Cameron me një lajm të hidhur për filmat Avatar 4 dhe 5

Regjisori Cameron me një lajm të hidhur për filmat Avatar 4 dhe 5

Dy filmat përfundimtarë të Avatar nuk janë raportuar se do lansohen me një siguri të madhe asnjëherë.

James Cameron mund të jetë duke punuar fortë drejt katër pasazheve filmike të Avatar, megjithatë, dy pasazhe e fundit mund të mos lansohen, transmeton lajmi.net.

Me prodhimin e përfunduar tani në Avatar 2 dhe 3, është zbuluar se Cameron është duke pritur që zyrtarisht të marrë “dritën e gjelbër” për Avatar 4 dhe 5.

Pavarësisht se katër pjesët janë konfirmuar më 2017-ën, CinemaBlend raporton se Avatar 4 dhe 5 nuk ishin kurrë të sigurta se do prodhoheshin.

Në vend të kësaj, Fox kishte vendosur të priste dhe të shihte nëse pjesët e dyta dhe të treta do të inkasonin sasi të konsiderueshme parash, përpara se të lejonte Cameron të vazhdonte me skenarin e pjesëve të fundit, përkatësisht Avatar 4 dhe 5.

Vendimi përfundimisht do të merret nga Disney për një gjë të tillë.