Fjalë Kyçe

Reja e Shkurte Fejzës mbulohet?

Reja e Shkurte Fejzës mbulohet?

Erza Dana është reja e hasretit e këngëtares sonë të madhe Shkurte Fejza.

Erza dhe Arbëri janë duke kaluar pushimet e tyre nëpër vende të bukura. Si destinacion ata kanë zgjedhur ta vizitojnë edhe Stambollin e Turqisë.

Një vend shumë i bukur, i mrekullueshëm me arkitekturën e tij. E nga Stambolli Erza shfaqet në ambientet e një xhamie shumë të famshme e cila vizitohet nga turistët.

Ndërsa në shenjë respekti Erza kur ka hyrë në ambientet e brendshme të xhamisë në fjalë, ka vendos edhe shaminë në stilin e turqelikeve.