Fjalë Kyçe

Rikthehet grupi Marigona

Rikthehet grupi Marigona

Grupi Marigona është duke u kthyer.

Marigona së shpejti do të vijë me projekt të ri muzikor, kp.

Mësohet se tashmë është realizuar kënga dhe videoklipi. I njëjti pritet të publikohet gjatë javës së ardhshme.

Megjithatë, kjo këngë është vetëm fillimi. Marigona do të vazhdojë me projekte të veçanta dhe unike pas publikimit të kësaj këngë.

Përpos realizimeve të reja, Grupi Marigona ka vendosur që kanali i tyre zyrtar në Youtube të shfrytëzohet për të grumbulluar të ardhura për bamirësi.

Të gjitha arkëtimet që vijnë nga klikimet do t’u dedikohen personave me nevojë.