Fjalë Kyçe

Rina i kthehet realitetit?

Reperja e njohur Rina Balaj edhe pse mjaft e re në moshë ajo ka arritur mjaft sukses në karrierën e saj muzikore.

Rina në postimin e saj si duket iu ka kthye kohës së vjetër duke shkuar në palestër pas angazhimeve të shumta dhe punës intensive qe ka bëre për projektet e saja, shkruan Gazeta Alo.

Ajo si konkurrente sheh të gjitha tjera prandaj edhe e quan veten ‘Mama’ duke e parë veten mbi të gjitha reperet tjera e këtë konkurrencë si duket disa nga estrada jonë nuk e pëlqejnë dhe prandaj sjellin projekte me ‘dissa’ për njëra-tjetrën.

Kjo edhe e bën më të favorshme për ndjekësit e tyre sepse kjo konkurrencë i nxit ato të sjellin shumë shpesh projekte të reja./Gazeta Alo/