Fjalë Kyçe

Rinia e Podujevës i ka shpresat te deputeti nacional Nexhmi Muçiqi

Rinia e Podujevës i ka shpresat te deputeti nacional Nexhmi Muçiqi

Rinia Demokratike në Podujevë ka takuar kandidatët për deputetë nga radhët e PDK-së nga ky regjion. Një prej kandidatëve më premtues e që po shihet si risi për trevën e Llapit është kandidatura e Nexhmi Muçiqit, biznesmeni i angazhuar për çështjen kombëtare e që në fokus të anagzhimeve të tij e ka rininë.

Postimi i plotë i Muçiqit:

Sot gjatë takimit me Rininë e Partisë Demokratike të Kosovës Dega Podujevë. Rinia Demokratike e Kosovës Dega Podujevë kërkoi fuqishëm që Partia Demokratike e Kosovës dhe kandidatët e tyre për Deputetë ta qeverisin Kosovën në vitet e ardhshme.