Fjalë Kyçe

Rita Ora me një këngë renditet në grupin e 50 këngëve më të mira për 2018

Rita Ora me një këngë renditet në grupin e 50 këngëve më të mira për 2018

Gjatë gjithë vitit, Tinguj Evropian! ka prezantuar mbi 1600 këngë. Siç është tradita, ata kanë rishikuar të gjitha dhe kanë përzgjedhur 50 këngët që i konsiderojnë si më të mirat e grupit. Dhe tani – deri më 31 dhjetor – është koha për të paraqitur listën përfundimtare!

Vendi i 6: Mbretëria e Bashkuar | Liam Payne feat. Rita Ora – “Për Ju”