Fjalë Kyçe

Ritvana ia thotë troç Erjonit: Dua të të puth në buzë

Ritvana ia thotë troç Erjonit: Dua të të puth në buzë

Në takimin e tyre, Ritvana dhe Erjoni janë shfaqur tepër të afërt me njëri-tjetrin. Në cdo moment, të dy dukeshin sikur do të shkëmbenin një puthje dhe ngacmoheshin për këtë gjë.

Pjesë nga biseda

Ritvana: Pse më sheh ashtu sikur do të më hash? Kjo është bluzja ime e ardhshme.

Erjon: E jotja?

Ritvana: Po. Të pashë të relaksuar romantik, mundësisht e kape me e puth.

Erjon: Ashtu ë? Ty a ta qejfi me më puth?

Ritvana: Qesh… Erjon ti duhet të kuptosh dicka. Kur të ftoj në takim, nuk mund të rrish me dikë tjetër e të më harrosh. Unë kur e kam ditur që të ka ftuar Mikela, nuk mund të të vija.

Erjon: Të vije të bëje muhabet me neve. Do më japësh puthje apo ndonjë gjë?

Ritvana: Ku e do ti?

Erjon: Ku të duash ti.

Ritvana: Aty ku dua unë të prish punë.

Erjon: Ku do ti?

Ritvana: Këtu (i vë dorën në buzë)/tch