Fjalë Kyçe

Robert Berisha nuk mund të ngopet me Norën

Robert Berisha nuk mund të ngopet me Norën

Robert Berisha nuk mund të ngopet me këngën e Norës ‘Anna’
Në shumë raste, Roberti gjithnjë ka treguar mbështetjen e tij për karrierën e Norës.
Edhe pasi dhanë fund martesës së tyre, dyshja kanë vendosur shembull se si dy të rritur duhet të respektojnë njëri tjetrin.
Ai po ashtu e dëshmoi se këtë këngë e di fjalë për fjalë, dhe është nga të preferuarat për ta interpretuar.
Robert Berisha këndon versionin e tij të këngës “Anna”
Bashkëpunimi i Norës dhe Gjikos “Anna”, ka dy muaj që është lansuar, mirëpo Roberti nuk resht së dëgjuari këtë këngë.
Sot nga makina e tij postoi një video në llogarinë e tij në Instagram teksa dëgjon Anna-n.