Fjalë Kyçe

Rrahje brutale në “Albi Mall” sigurimi bën për spital një person

Rrahje brutale në “Albi Mall” sigurimi bën për spital një person

Një diskutim i ashpër verbal mes sigurimit dhe një personi në “Albi Mall” ka degjeneruar në dhunë fizike.

Sipas pamjeve të dërguara në adresë të “Gazeta Blic” shihet se si sigurimi rreh barabarisht personin në fjalë.

Nga informacionet e para që kanë ardhur në adresë të “Gazeta Blic” bëhet e ditur se konflikti ka ndodhur për shkak të mosmbajtjes së maskës.

Më poshtë i’u sjellim videon e plotë: