Fjalë Kyçe

Rrëfimi i viktimës së dhunës në familje: Nëse nuk më mban strehimorja unë do të bëjë vetëvrasje

Rrëfimi i viktimës së dhunës në familje: Nëse nuk më mban strehimorja unë do të bëjë vetëvrasje

“Nëse nuk më mban strehimorja unë do të bëjë vetëvrasje”, janë fjalët e njërës nga viktimat e dhunës në familje në vendin tonë.

Në një rrëfim për KALLXO.com, e njëjta ka rrëfyer historinë e martesës së saj, dhe dhunën të cilën ajo e ka përjetuar gjatë asaj kohe.

“Unë jam e martuar qe 10 vite, i kam tre fëmijë. Kam pasur probleme qysh në vitin 2010. Jam ardh për t`u strehuar në janar të vitit 2010. Kam qëndruar afër tre muajve, pas një kohe e kuptova që jam shtatzënë dhe u dashtë me u kthy prapë për hatër të atij fëmije”, është shprehur viktima.

Ajo ka treguar se  arsyeja e kthimit tek ish burri i saj, i cili kishte ushtruar dhunë tek ajo, ishte vetëm shpresa se nuk do të ndodhte përsëri e njëjta gjë.

“Jam kthyer kam menduar që po bëhet diçka ma mirë po secilën herë keq e më keq, tash kam tre fëmijë, dy djem dhe një vajzë. Dhuna ka vazhduar prapë njëjtë”, tregon ajo.

Viktima e dhunës në familje ka treguar se martesa e saj me burrin i cili ushtronte dhunë në të ishte bërë pa dëshirën e saj, dhe vetëm me dëshirën e familjes së saj.

“Ana e dy palëve, pa dëshirë me u martua njeri në ditë të sodit, nuk po mendoj se është e arsyeshme me jetu me një njeri kur nuk e njeh çfarë familje ka ose qysh është”, tregon viktima.