Fjalë Kyçe

Rrëshqitje dheu e gurësh në këtë magjistrale të vendit

Rrëshqitje dheu e gurësh në këtë magjistrale të vendit

Magjistralja Kaçanik-Han i Elezit po vazhdon të jetë ende problem për të pjesëmarrësit në komunikacion.

Kjo për shkak që mbrëmë dhe sot, në këtë magjistrale ka pasur shembje të dheut dhe të gurëve.

Në disa fotografi të publikuara në rrjetet sociale, shihen shkëmbinjtë të cilët nga rrëshqitja kanë rënë deri në rrugën afër tunelit./Gazeta Alo/