Fjalë Kyçe

”Ruaju nga ai që nuk…”/ Nisin ethet e garës, banorët këshillojnë njëri-tjetrin

”Ruaju nga ai që nuk…”/ Nisin ethet e garës, banorët këshillojnë njëri-tjetrin

Loja duket se ka nisur normalisht për banorët e shtëpisë më të famshme në Shqipëri.

Ethet e garës duket se janë prezente tek banorët të cilët spektaklin e sotëm duket se do të duhet të nominojnë dy nga banorët e tjerë duke i rrezikuar ata të eleminohen nga loja.

Për ëktë çështje kanë diskutuar mëngjesin e sotëm edhe Arditi, Sabiani dhe Iliri të cilët pranuan se e gjithë kjo zgjedhje do të jetë e vështirë.

Arditi dhe Sabiani pranuan se disa prej banorëve duket se e kanë e kanë qartësuar strategjinë e tyre, përfshirë edhe faktin se me kë do të kenë aleancë dhe më kë jo.

‘’Kanë filluar të dalin në pah karakteret, po lëshohen të gjithë me rradhë’’,- u shpreh Sabiani teksa Arditi iu përgjigj: Kanë filluar xixat.

Iliri nga ana tjetër shtoi se mes banrëve, frikë duhet patur nga ata të cilët ‘’nuk të thonë asgjë’’./tch