Fjalë Kyçe

A do të ketë libër dhe album të ri nga BimBimma

A do të ketë libër dhe album të ri nga BimBimma

BimBimma i është përgjigjur pyetjeve të publikut të shtunën në Privé.

Reperi ka treguar se nëse do të ketë ndonjë prurje nga NR, nëse do të ketë album dhe libër nga ai.

Po ashtu, pa menduar dy herë tregoi se cila sipas tij është epoka më ikonike e repit shqiptar.